به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، وحید شریفی مدیر کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی یکشنبه ۲ دی ماه دردوره آموزشی پژوهش با هوش مصنوعی در جمع بانوان حوزوی، دانشگاهی و فعال رسانه ای مشهد در دانشگاه شهید مطهری ضمن پرداختن به اهمیت استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی در فعالیت های علمی اظهار داشت: عصر هوش مصنوعی به نام های عصر تغییر لحظه ها، کوچ مجازی و.. شناخته می شود، دوره ای که با تغییرات زیادی همراه است.
وی در ادامه به تاریخچه هوش مصنوعی اشاره کرد و ادامه داد: آینده هوش مصنوعی با توجه به پیشرفت های اخیر، پر از امکانات جدید است آینده ای روشن و پر از فرصت های مختلف در این زمینه است.
شریفی به کارکردها و اهمیت هوش مصنوعی پرداخت وگفت: هوش مصنوعی علاوه بر خدمات آموزشی، پژوهشی، تبلیغاتی در ارتقاء سطح زندگی، کاهش هزینه ها، افزایش بهره وری و شناسایی تهدیدات امنیتی سایبری و فیزیکی دارای اهمیت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به محدودیت های هوش مصنوعی در عدم توانایی در تجسم و تفکر انتزاعی به استفاده از این ظرفیت در حوزه پژوهش اشاره کرد و افزود: کمک در تدوین مقاله، نمایه سازی، ویرایش و تصحیح متن، ترجمه و مشاوره از جمله استفاده هوش مصنوعی در این حوزه بیان کرد.
وی در پایان به معرفی سایت های هوش مصنوعی، کارکردهای، انواع ابزارهای هوش مصنوعی پرداخت و همچنین اصول مهم در پرامت نویسی اشاره کرد و خاطر نشان کرد: شفافیت و دقت، ساختار مناسب، زبان و خلاقیت و.. از اصول مهم در پرامت نویسی است لذا پرامپت باید مراحل یا بخش های متن را مشخص کند تا ساختار خروجی منطقی داشته باشد.
این دوره آموزشی با ارائه سرفصل های پروپوزال نویسی سریع، تعیین مسیر بعد انتخاب موضوع، منبع یابی، روش نوشتن پایان نامه، نقش هوش مصنوعی در انجام پژوهش کاربردی و سودآور و کمک هوش مصنوعی به صحیح نوشتن متن برگزار شد در پایان به پرسش های بانوان در استفاده بهتر از این دستیار علمی پاسخ داده شد.
نظر شما